Kılıçdaroğlu’ndan Gebze çağrısı!

Kocaeli’de başarının Gebze’den geçtiğini düşünen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli’den giden tüm partililere Gebze’yi soruyor. Yakın geçmişte kendisini ziyaret edenlere Kılıçdaroğlu’nun Gebze İlçe Başkanı seçilen Gökhan Orhan’a sahip çıkılmasını istediği öğrenildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli’de ki başarısızlığı; adeta kangren olmuş, bir türlü başarı sağlayamadıkları Gebze’ye bağlıyor. Gebze, çözülmeden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamayacaklarını düşünüyor. Bu nedenle de Kocaeli’yi iddialı oldukları iller arasında görmüyor. Kılıçdaroğlu bunu, Kocaeli’den giden ziyaretçilerine olsun, basında olsun sık sık dillendiriyor. Batı yakası olarak bilinen Gebze bölgesinde şu ana kadar AKP'ye rakip dahi olunamaması CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun gözünden kaçmıyor. Ancak son yapılan ilçe kongrelerinin ardından Kılıçdaroğlu’nun Gebze’ye artık biraz daha umutlu baktığı söyleniyor.

Yakın geçmişte Kocaeli’den Kılıçdaroğlu’nun yanına farklı zamanlarda partililer gitmiş… Kılıçdaroğlu, konuyu yine Gebze’ye getirmiş, bu ilçeyi sormuş. Ve misafirlerine, kısa bir süre önce ilçe başkanı seçilen Gökhan Orhan’dan söz etmiş. Tabandan, gençlik kollarından gelen Gökhan Orhan’dan Gebze adına umutlu olduğunu dile getirmiş, Kılıçdaroğlu partililere “Ona sahip çıkın” demiş. Gençlik kolları MYK Üyeliği görevindeyken ilçe başkanı seçilen Gökhan Orhan ile ilgili olumlu kanaat bildiren, Gebze'nin makus talihini değiştireceğine olan inancını ifade eden Kılıçdaroğlu, Gebze'yi daha bir yakından takip edecekmiş.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber