Büyükakın, startı Genç İzmitliler Platformu ile verdi!

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, seçim startını Samet Şengöz’ün başkanı olduğu Genç İzmitliler Platformu ile verdi

AKP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilk STK ziyaretini Samet Şengöz’ün başkanı olduğu Genç İzmitliler Platformu’na gerçekleştirdi. Büyükakın, ziyarette seçim dönemine dair mesajlar verdi.

Büyükakın, yaptığı konuşmada Kocaeli’nin trendini yükselteceklerini belirterek “Gençler, nasip olursa bayrağı devralacağız. Sorumluluğumuz ve yükümüz çok ağır. Cumhurbaşkanı’mızın bize görevi tevdi ederken söylediği söz çok önemli. ‘Kocaeli’nin zaten bir trendi var. Siz bunu daha da yukarıya çıkarın’ dedi. Biz de bu aşkla çalışacağız. Ülkemiz çok akıl almaz bir süreçten geçiyor. 1071’de bu topraklara geldiğimizden beri düşmanımız hiç bitmedi. Türk-İslam dünyasının son kalesi Türkiye. İnanın bana ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Gençlerimiz bu noktada çok önemli. Yarınlar sizindir. Bu sebeple gençlerinize ayrı bir önem göstereceğimize söz veriyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da bu konuda talimatları var” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Büyükakın’a teşekkür eden Samet Şengöz ise “Değerli başkanımız bu yoğun programında bizleri ziyaret etti. Tüm platformumuz adına kendisine teşekkür ediyoruz ve çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber