Bedelli Afrin kahramanı Gezi’yi hedef aldı
İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi Aykut Çağlayan, Gezi Direnişinin kutlanmasına tepki gösterdi CHP’li Devrim Bal’ın Gezi fotoğraflarını paylaştı
AKP’li isimler her yıl olduğu gibi Gezi Parkı’nı direnişi hedef almaya yine devam ettiler. Bu seferde AKP İzmit meclis üyesi Aykut Çağlayan Gezi Parkı Direnişi zamanından fotoğraf paylaşarak Gezi Parkı’nın yıl dönümünü kutlayan CHP İzmit meclis üyesi Devrim Bal’ı hedef aldı. Daha önceki AKP İl Gençlik Kolları Başkanı gibi askerliğini bedelli olarak yapan ve kamuoyunda Bedelli Afrin kahramanı olarak anılan Aykut Çağlayan, Gezi Parkı’nın ekonomik faturasının hala ödendiğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi:
KÜTÜPHANEYE GİT
“Bugün parklarda bankların, çardakların kırılmasına, hasar görmesine, her tarafın diken, ot bağlamasına, yakılıp-yıkılmasına “Ota takılmayın” diyenlere şaşırmamak lazım! Bu arkadaşlar Türkiye’nin milyarlarca lira zarar ettiği, ekonomik faturasını hala ödediği “Gezi Olaylarında” polis aracı gibi kamu mallarına kendi elleriyle zarar vermiş, üstelik CHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi Devrim Bal gibi önüne geçerek iyi bir şeymiş gibi hatıra fotoğrafı çektirmişti. Şimdi genel merkezden, ilçe örgütüne hepsi bunun kutlamasını yapıyor. Kurucu iradeyi temsil eden bir partiyi bugün yapmak için değil, yıkmak için kullananlara milletimiz yıllardır hak ettiği cezayı veriyor.” Öte yandan Çağlayan, sosyal medyadaki bu paylaşım altına yorum yaparak fotoğrafıyla gurur duyan Bal’a yanıtında da, “Tahrip edilmiş ve üzerinde bölücü terör örgütünün sloganı yazılan polis aracı önünde kitap okuyup, bununla gurur duyacağına Millet Kütüphanesi git. Gençliğe armağan edilen bu eserle gurur duy” dedi.