Kocaeli’deki belediyenin değerli taşınmazları kiraya verilecek
Kocaeli Çayırova Belediyesi’ne ait taşınmazlar için kiralama ihalesi yapılacak. Üç yıllığına kiralanacak taşınmazların muhammen bedelleri de belli oldu
Mülkiyeti Çayırova Belediyesine ait taşınmazlar için kiralama ihalesi yapılacağı duyuruldu. Cumhuriyet Mahallesi, Özgürlük Caddesi ile Yahya Kaptan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan 3.498,12 metrekare yüzölçümlü 204 Ada 5 Parselin üzerindeki 784,03 metrekarelik restoranın 3 (üç) yıllığına yıllık 780 bin TL + KDV bedelle kiralanacak.
Yine Cumhuriyet Mahallesi, Karayel Sokak ile Yelken Sokak kesişiminde bulunan ve 394 Ada içerisinde yer alan taşınmaz yıllık 360 bin TL + KDV bedelle kiralanacak. Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Ali Atik Caddesi üzerinde bulunan, Yeşil Vadi Parkı içerisindeki 176,74 metrekare kapalı alana sahip kafeterya ise yıllık 210 bin TL + KDV bedelle kiralanacak.
Atatürk Mahallesi’nde bulunan 6128 Ada 1 Parselin güneyinde ve
doğusunda yer alan taşınmazların 11 bin 195,90 metrekarelik kısmı
da yıllık 4 milyon 20 bin TL’ye kiraya verilecek.
Kiralama ihaleleri, 14 Nisan günün belediye encümeninde
yapılacak.