İzmit’te Kocaelispor’a 10 yıllığına tahsis!

İzmit Belediyesine ait olan Alikahya’daki spor tesislerinin Kocaelispor'a tahsisi uzatılacak. Bu karar 8 Nisan'daki İzmit Belediye Meclisi'nde alınacak

İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan döneminde Alikahya Fatih Mahallesi'nde inşa ettirilen spor tesisleri Kocaelispor tarafından kullanılmaya başlanmıştı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise 2019 yılındaki Kocaelispor kongresine katılarak Alikahya’daki spor tesislerinin takıma tahsis edileceğini açıklamıştı.

Tahsis süresi doldu

5 yıllığına yapılan tahsiste süre doldu. Yeniden tahsis için ise İzmit Belediye Meclisi’nde karar alınması gerekiyor. Bu tahsis önerisi, 8 Nisan günü gerçekleştirilecek İzmit Belediye Meclisi’nde gündeme gelecek. Kocaelispor idmanlarının gerçekleştirildiği tesisler için 10 yıllık tahsis teklifi yapılacak. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Kocaelispor için bu tahsisin oy birliğiyle geçmesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber