Dokuzlar: Hürriyet yeni bir mağduriyet hikayesiyle karşımıza çıkıyor

AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini geçtiğimiz yıl temmuz ayında durdurduğunu söyledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir’in cenaze bilgilerini kendileriyle paylaşmadığını bu yüzden hizmet veremediklerini söylemişti. AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Hürriyet’i yalanladı ve geçtiğimiz yıl temmuz ayında cenaze hizmetlerini zaten durdurduğunu söyledi.

Aynı nakarat

Dokuzlar, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçen temmuz ayında cenaze evlerine yemek hizmetini durdurdu. AK Parti dönemi başlayan bu hizmet artık yerine getirilmiyor. Geçmişte öğrencilere, ihtiyaç sahibi ailelere verilen desteklerin durdurulması gibi cenaze evlerine yemek hizmetinin de neden ortadan kaldırıldığını açıklaması gerekenler, bunun yerine sahte bir mağduriyet hikayesiyle karşımıza çıkıyor. Siz önce bu hizmetleri neden durdurdunuz onu açıklayın. Kısacası hizmet yok, çalışmak yok, yerine sahte mağduriyet hikayesi var. Aynı nakarat, hep aynı, aynı.”

Kaynak: Haber merkezi

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber