Büyükşehir'de yeni yıl gecesi yol bakım hizmeti devam etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yol bakım ekipleri, yeni yıl gecesinde de mesai başındaydı. Başkan Büyükakın, İzmit'te rögar kapağı tamiratı yapan ekibi baklava ile ziyaret ederek, onların yeni yılını kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol bakım ekipleri, yeni yıl gecesinde de görev başındaydı. Başkan Büyükakın, İzmit'te rögar kapağı tamir eden ekibi baklava ikram ederek ziyaret etti ve yeni yıllarını kutladı.

Balaban da eşlik etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler yeni yıl gecesi de mesai yaptı. A Takımı ve yol bakım ekipleri trafiğin müsait olduğu bölgelerde dün gece çöken rögar kapaklarının tamiratıyla uğraştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da İzmit’teki çalışmaları yerinde ziyaret etti. Yeni yıl gecesi mesaide olan personele baklava ikram ederek, Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban’dan bilgi aldı. Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin her köşesinde güvenli ve konforlu ulaşımı sağlamak için canla başla çalışan ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. 2025 yılında da şehrimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: bülten

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber