Vali, İstanbul'daki 'Bağımsızlık Seferberliği' lansmanına katıldı

Vali İlhami Aktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından başlatılan 'Yeşilay Bağımsızlık Seferberliği'nin İstanbul’da düzenlenen tanıtım programına katıldı

Vali İlhami Aktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla Yeşilay'ın ev sahipliğinde düzenlenen ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte İstanbul’da başlatılan “Bağımsızlık Seferberliği” tanıtım programına katıldı. İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım programına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Edirne Valisi Yunus Sezer, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Yalova Valisi Hülya Kaya, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Kırklareli Valisi Uğur Turan, Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, İçişleri Bakanlığı ve Yeşilay yetkilileri, Kocaeli Yeşilay Şube Başkanı Salih Işık ve Kocaeli Yeşilay Şubesi yönetimi, Kocaeli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri ve Yeşilay gönüllüleri ile davetliler katıldı.

Proje tanıtıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Yeşilay tanıtım videosunun ardından Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuşmasıyla devam etti. Bağımsızlık Seferberliği Projesi'nin tanıtımının yapıldığı, görüş ve önerilerin değerlendirildiği lansman programı, toplu hatıra fotoğrafı çekimleri ile sonlandı.

Hedef, mücadelenin geniş kitlelere yayılması

Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Yeşilay Şubesi ve Kocaeli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve Kocaeli ekibiyle de toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. "Hepimiz İçin Bağımsız Gelecek” misyonuyla gerçekleştirilen Bağımsızlık Seferberliği ile bağımlılıklara karşı mücadelenin daha geniş kitlelere yayılması ve toplumun her kesiminin sahada daha etkin hale getirilmesi planlanıyor.

Kaynak: Bülten

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber