Hürriyet, Gülümse Kocaeli’ye çalışıyor!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medyada ‘Gülümse Kocaeli’ adlı sayfa açtırıp ilçe ziyaretlerini burada paylaşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Hürriyet, en çok da Gebze’ye ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretler arttıktan sonra Hürriyet, İzmit Belediyesinin sloganı Gülümse İzmit’ten esinlenerek ‘Gülümse Kocaeli’ adlı sosyal medya hesapları açtırdı. Büyükşehir adayı olmak isteyen Hürriyet, Büyükşehir’i parti içinden kimseye kaptırmak istemiyor.

Diğer ilçelerde ‘Gülümse Kocaeli’ diyor

Hürriyet, dünkü Genze ziyaretini paylaşarak şunları yazdı: “Bugün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan vekili olarak Gebze’de vatandaşlarımızla bir araya geldik. İlçe Başkanımız Gökhan Orhan, kıymetli ilçe yönetimimiz ve Gebze Belediyesi Meclis Üyemiz Engin Sözbir ile birlikte Gebzeli hemşehrilerimizin taleplerini ve sorunlarını dinledik.

Vatandaşlarımızdan Büyükşehir meclisinde dile getirmemizi istedikleri konuları not aldık. Her zaman halkımızın sesi olmaya, sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. GülümseKocaeli”

Kaynak: HABER MERKEZİ

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber