AKP’li başkan vatandaşa seslendi: Hürriyet’e inanmayın!

AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bugünkü meclis oturumundaki konuşmalarını eleştirdi. Dokuzlar, vatandaşa seslenerek “Söylediği her sözün doğruluğunu araştırmadan inanmayın” dedi.

Dokuzlar, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sesleniyorum: İzmit’e dön. İzmit’in çöp ve temizlik gibi ilgilenmediğiniz sorunları artık kronikleşmişken, her ay belediyenizin bütün basın ekibiyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne koşup, sanki görevleriymiş gibi senin dışında Çayırova’dan Karamürsel’e CHP Grubu’nun bütün meclis üyelerinin fotoğraflarını çektirmek, her hareketini haber yaptırmak senin görevin değil.

“İZMİT’E HİZMET ÜRET”

Yaptığın yanlış açıklamalarla suni gündemler oluşturmak, esnafı ve vatandaşı da bu amaçla kullanmak senin görevin değil. Sen Belediye Başkanısın, işini yap. Üstelik çok istediğin meclis çoğunluğuna da sahipsin. İzmit için hizmet üret, çözüm üret, proje üret. Bölgedeki esnafla iletişim kurmak için senin aracı olmana da ihtiyaç yok. Oradaki esnafla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin zaten iletişimi mevcut. Rol kapmak yerine, sen de elindeki imkanlarla İzmit’e proje, hizmet üret.

“NEDEN İZMİT’İ ZARAR ETTİRDİN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında birşeyi daha itiraf etmiş oldun. İşleri canlansın diye sözüm ona mücadele ettiğin İzmit İnönü Caddesi esnafının, ne zaman düzenleme yapılacak diye beklediği Cumhuriyet Parkı’na el sürmeye niyetin olmadığını itiraf ettin. Tıpkı, geçen dönem Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’ni bırakıp kaçtığın gibi yine sorumluluktan kaçmayı tercih ettin. Hem de hiç sıkılmadan, yüzün kızarmadan bunu söylüyorsun. O zaman üç yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı’nı yeniden düzenlemesini niye engelledin? Hazır projeyi niye yaptırmadın? İzmit’i neden zarar ettirdin?

“İNANMAYIN”

Değerli hemşehrilerimiz, İzmit Belediye Başkanı ile kimsenin derdi yok. Gölgesiyle bile kavga etmeyi huy edinmiş biriyle karşı karşıyayız, durum bundan ibarettir. Söylediği her sözün doğruluğunu araştırmadan lütfen inanmayın.

Kaynak: HABER MERKEZİ

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber