Genç adaydan CHP’li kadınlara çağrı

CHP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olan 24 yaşındaki Avukat Kübra Akkurt, kadınlara çağrı yaparak sarı listeye oy istedi

CHP Derince İlçe Kadın Kolları Kongresi 9 Haziran Pazar günü gerçekleşecek. Kongre öncesi bir mesaj yayınlayan genç aday Kübra Akkurt şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi Derince Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Çünkü ben genç bir kadın avukatım. Kadınların karşılaştığı en yakıcı sorunları biliyor ve mesleğim gereği kadın hakları konusunda yapılması gerekenler için mücadele ediyorum. Kimliğimle, mesleğimle ve beni ben yapan tüm özelliklerimle buradayım ve adayım.

DİL, DİN, IRK AYIRMAKSIZIN

Yepyeni ve kapsayıcı bir dönem için adayım. Derince de gidilmedik mahalle, sokak, ev bırakmamak için adayım. Ülkemizde ve ilimizde şuanda yaşanan tüm kız kardeşlerimin sorunlarını gündemde tutmak, kamuoyu oluşturmak için adayım. İnsan, yaşam biçimi, dil, din, ırk ayırmaksızın herkesin kendini "AİT" hissettiği bir Cumhuriyet Halk Partisi için adayım. Kadınların kendini rahatça ifade ettiği, her alanda daha özgür olması için çalışmak üzere adayım.

EĞİTİM DÜZENLEMEK İÇİN ADAYIM

İlimizdeki tüm kadın dernek vakıf ve oluşumları ile tanışmak, ortaklaşmak birlikte çalışmak üzere adayım. Parti içi demokrasi ve kadın üyelere sadece kota, sayı, vitrin değil gerçekten alan açmak için adayım. Tüm kadın üyelerimizi kapsayan, eğitim, panel, seminer ve etkinlikler düzenlemek için adayım. Sadece broşür dağıtmak, stantta durmak üzere değil, karar alma aşamalarında da var olmak için adayım. Mücadele etme ve dayanışma en çok kadınlar arasında olmak zorunda ve bunu sizlerin desteğiyle birlikte başaracağız.

DESTEKLEYECEĞİNİZE İNANIYOR

Ülkemiz artık her bakımdan değişim istiyor, kuralları, klişeleri yıkıyor ve dönüşüyor. Bu değişimde daha çok kadın, daha çok genç yer alacak, almak zorunda. Yıllardır muhalefette olan partimiz artık Türkiye'de her ilde, her ilçede tüm yurttaşlarımızın kendini ve geleceğini en umutlu hissettiği güvendiği parti olduğunu ispat etmiştir. Sizlerin desteğini istiyorum, çünkü biz birlikte daha güçlü olacağız. Kadınların kendini daha rahat ifade edebildiği, parti içi tüm kurullarda temsiliyetinin olduğu, daha etkin ve hatta daha da bağımsız bir kadın kolları için beni destekleyeceğinize inanıyor, Derince'de kazandığımız güzel günlerin tüm ülkemizde de kazanılacağı güne kadar var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. OYLAR SARI LİSTEYE!”

Kaynak: Haber Merkezi

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber