ADD’nin yeni başkanı Pekyörür CHP’lilere seslendi: “Üçüncü kata çıkın!”

ADD’nin Kocaeli Şubesi bugün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda başkan seçilen Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP İzmit İlçe Binasına gelen CHP’lilere seslenerek birinci kata gelmişken üçüncü kata çıkmalarını ve ADD’ye uğramalarını da söyledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurulu bugün Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşti. Kurula CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, CHP Kartepe eski İlçe Başkanı Hasan Bayrak, CHP Kocaeli eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir katıldı. Kurulun divan başkanlığını Orhan Özen yaparken yazmanlıklarını Avukat Metehan Yılmaz ve Ümran Esen yaptı.Tek adaylı kurulda başkan olan Sevim Korkmaz Pekyörür konuşmasını gerçekleştirdi.

HER ŞEYE CEVAP VERMEK İSTİYORUM

Pekyörür yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İki dönem boyunca ailesinden işinden sosyal hayatından ödün veren Taylan başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Derneğe büyük katılımlar getirip saygı duyulan bir dernek haline getirdikleri için tüm dernek üyelerimize, herkese, teşekkür ediyorum. Yürüyüş Yolundayız konuşulan her şeye cevap vermek istiyorum. Ben Taylan Beyin yönetiminde değildim ama her çağırdığında yardımına koştum. Biz CHP İzmit İlçe Binasının üçüncü katındayız. Birinci kata gelen arkadaşlarım lütfen üçüncü kata da çıkın.

BİRLİK OLMAK GEREKİRKEN SATIŞ YAPILIYOR

Cengiz Sarıbay’la görev yaptım düşüncelerini almak için bir söyleşi hazırladığımda bile birinci kattan üçüncü kata çıkmadınız. Sonra kimse gelmedi diyorsunuz. Benim oğlum 18 yaşına girdiğinde ADD’ye üye oldu. Hani hanginizin çocuğu burada. Önce kendimizi sorgulayalım. 29 Ağustos için Afyon Kocatepe’ye burada genç aradığımızda kimse gelmedi. Seymen’i gönderdik 3 dönem üst üste başka genç yok mu burada dedi. Tüm yol parasını, yemek parasını biz vereceğiz dedik giden yok. Birlik olmak gerekirken satış yapılıyor. Çok üzgünüm bundan dolayı. Ben ve benim yönetici arkadaşlarım birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Metehan (Yılmaz) Avukattır ADD’nin gönüllü avukatlarından biridir. Cumhuriyet Halk Partili değildir ona rağmen buradadır. Sizleri de bekliyorum.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber