Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ün Trendyol kazancı dudak uçuklattı
Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Trendyol’dan 1 aylık kazancını açıkladı. Öztürk'ün 1 aylık kazancı dudak uçuklattı
Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından 600 fenomen mercek altına alınmıştı. Bu fenomenlerin içerisinde yer alan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından Trendyol’dan 1 ayda 2 milyon TL’yi geçtiğini söyledi. Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, yayınladığı videoyla aylık kazancının bazı dönemlerde 2 milyon TL'yi geçtiğini söyledi.
"ATTIĞIM BİR HİKAYE 816 BİN İZLENİYOR”
Sosyal medya hesabından Eylül Öztürk, bir e-ticaret firmasından kazançlarını açıkladı. Takipçilerinden özür dileyerek görüntüleri yayınlayan fenomen, şu ifadeleri kullandı: "Benim bir hikayemin günlük ortalama izlenme oranı 816 bin. Bana günlük en az 5 farklı markadan reklam teklifi geliyor. Bugün bir televizyon kanalından fazla izlenen bir kanal görüyorsunuz karşınızda."
“TELEVİZYON KANALINDAN ÇOK DAHA FAZLA İZLENİYORUM”
" Sizinle aylık kazancımı paylaşacağım. Eğer ben bunu yapmazsam hırsızlıkla, kara para aklamakla anılmaya devam edeceğim. Geçen sene 1 Aralık-31 Aralık tarihinde bir e-ticaret platformuna 626 bin 490 kişi getirmişim, 21 bin 925 kişi alışveriş yapmış. Ben o ay işbirliklerinden 216 bin lira kazanmışım. Link vererek de bu platforma 1 milyon 127 bin lira ciro yaptırmışım. Bunun karşılığında da 168 bin lira kazanmışım. Yani totalde o platformdan o ay 384 bin 815 lira kazanmışım."
"GEÇEN SENE KASIM AYINDA 2 MİLYON TL KAZANMIŞIM"
"1-30 Kasım'da ise 2 milyon 46 bin TL kazanmışım, platforma da 1 milyon 769 bin lira ciro yaptırmışım. 1-30 Eylül'de 1 milyon 88 bin TL kazanmışım. Bu sadece tek bir platform üzerinden. 1-31 Temmuz da ise 557 bin TL kazandım. 1-31 Ağustos'ta ise 603 nin 746 TL. Ben bir televizyon kanalından çok daha fazla izlenerek para kazanıyorum.
“PARAYLA SINANIYORUM”
Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli, franchising şubelerimden aldığım cirolar belli, akademimizden para kazanıyoruz, kendi markamızdan para kazanıyoruz. Bunların hepsi bende evraklı ve belgeli. Bu kazanca rağmen benim kara parayla alakam bile olmadı. Ben hayatımın bir döneminde parasızlıkla, şimdi de parayla sınanıyorum."