“Ben de varım diyen herkesi tebrik ederim”

Gazetemizi ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, 27 Ağustos’ta gerçekleşecek olan kongreyle ilgili konuştu. 3.5 yıllık ilçe başkanlığını da değerlendiren Orhan, rakibi Kemal Nişancı’yı da umutsuzluğun olduğu bir dönemde aday olduğu için tebrik etti

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette kongre süreciyle ilgili konuşan Orhan şu ifadeleri kullandı: “3,5 yıl oldu 4’e yaklaştık. Geçen dönem aday olan iki abimiz Sait Aydın ve Serdar Tüze bu dönem bize omuz veriyorlar. Bu süreçte kongrenin hemen ardından pandeminin gelmesi, bu işin uzun sürmesi dünyamıza ve ülkemize ağır bedeller ödetmesi, bizim de projelerimizin sekteye uğramasına neden oldu. Tüm dünya hazırlıksız yakalandığı gibi biz de hazırlıksız yakalandık.

“PANDEMİ GEÇTİ GEÇECEK DERKEN SEÇİM SÜRECİNE GİRDİK”

Bu süreçte Gebzeli hemşerilerimiz adına sokaktan hiç içeri girmedik. Hem sosyal yardım anlamında hem de hasta yatışı sürecinde Gebzeli hemşerilerimize yararlı olmaya çalıştık. Pandemi geçti geçecek derken seçim sürecine girdik. Şubat ayında olan büyük depremde Gebze’mizde ciddi bir dayanışma ağı oluşması sonrası karınca kararınca destekte bulunduk. Bu süreci bitirirken de seçim süreci ve MYK kararıyla kongre sürecine geldik.

“CHP ÖRGÜTLERİ ELİNDEN GELENİ YAPTI”

Uzun bir aradan sonra umudun yüksek, inanıcın tam olduğu bir seçim süreci yürüttük. Genel başkanımızın aday olması da partimiz adına daha güçlü bir süreç olmasına neden oldu. Herkesin elinden geleni yaptığına olan inancım, sokakta alan çalışmalarında CHP örgütleri elinden geleni yaptı. İnanç hat safhadaydı, insanlar bu sürece inanmıştı. Beklenmedik bir sonuç aldık. Bu da Türkiye’nin kararıdır saygı duymak lazım.

“TAZE KANLARIN OLDUĞU BİR ÖRGÜTLE”

Eksiklikleri belirleyerek yeni bir yol haritası belirlememiz lazım. Bu yol haritasını da daha güçlü yürütmek için genel merkezimiz MYK ile bir süreç başlattı. Mahalle delegelerimiz seçildi, ilçe ve iller akabinde de genel merkez yenilenecek. Bu şekilde de taze kanların olduğu bir örgütle bölgemiz adına en faydalı adaylarla yola çıkarak yeni bir sürecin meşalesini yakacağız.

“HERKESİN CESARETİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Rakibi Kemal Nişancı hakkında da konuşan Orhan şunları söyledi: “Yaklaşık bir hafta önce gelip aday olacağını beyan etti ben de kendini tebrik ettim. İlçe başkanlığı olarak ihtiyaç olacağı envanterleri kendisine takdim ettim, başarılar diledim. Bu demokratik bir yarış ‘Ya seçimi de kazanamadık’ denen umutsuz bir zamanda ‘Bu yarışta ben de varım’ diyen herkesin cesaretini tebrik ediyorum. Bazı dönemlerde parti içi rekabetler olabilir ama bizim dışarda mücadele etmemiz gerek.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber