Kocaelili vatandaşların kira isyanı!
Kocaeli’de oldukça kalabalık bir grup olan Gölcük Burada isimli sayfada vatandaşların kira isyanı dikkat çekti. Gölcük’teki kira fiyatlarını paylaşan bir vatandaş “Şaka gibi ya bakalım sonumuz ne olacak” sözlerini kullanırken, pek çok vatandaş da maaşlarını geçen kiralardan yakındı
Her gün vatandaşların belini bükmeye devam eden ev kiraları Kocaelili vatandaşları da isyan ettirmeye devam ediyor. Kocaeli’de oldukça kalabalık bir grup olan Gölcük Burada isimli sayfada geçen konuşma dikkat çekti. Gölcük’te 12 bin 500 TL’den başlayan ve 15 bin TL’ye kadar yükselen ev kiralarını paylaşan bir vatandaş “Şaka gibi ya bakalım sonumuz ne olacak” sözlerini kullandı.
“DEVLETİN BUNA EL ATMASI LAZIM”
Altına ise şikayetlerini dile getiren vatandaşlar şu ifadeleri kullandı: “Birşey diyecem ev sahipleri zıplar boş boş konuşmaya sonrası hüsran olacak Allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece bir ev bulamadım hepsi maaşın üstü”, “Herkes istedigi gibi fiyat belirler valla rabbim kiracılara yardim etsin ev sahiplerine de vicdan merhamet versin bu kadar olmaz ya bizim insanımız yapıyor biri bir şey yaptı mı öbürü de yapıyor daha fazla koyup öbürü de yapıyor e bu insanlar sokakta kalamaz tabi mecburlar ya eve o yüzden evler aldi basini allah hayrlisini nasip etsin inşallah”, “Rabbim de onları da kiracı durumuna düşürsün inşallah öğretmen olsa maaşının hepsini kiraya verip ne yiyecek askeri ücretli zaten ölmüş ağlayanı yok devletin buna el atması lazım görmüyor mu bunları neden müsade ediyor?”