Başkanlardan taşınma sözü! Büyükakın Başiskele’ye, Talus Kandıra’ya

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, seçimlerde en çok oy Başiskele’de olursa Başiskele’ye taşınacak. AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ise Kandıra birinci olursa Kandıra’ya taşınacak

AKP Kocaeli İl Başkanlığı Başiskele seçim ofisi açılışını bugün gerçekleştirdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa başkanların taşınma iddiası damgasını vurdu. Açılışta sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Yasin başkan birincisiyiz diyorsun ama ben bütün ilçeleri geziyorum Kandıra ve Kartepe ensenizde dikkat edin ha” dedi.


BÜYÜKAKIN BAŞİSKELE’YE

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de “Birinci olursak başkanımızın bize sözü var” deyince Başkan Büyükakın “Başiskeleye taşınacağım. Başiskele başımızın tacı. Şampiyonluğu kaybetmeyecek” dedi.


TALUS KANDIRA’YA

Ardından konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ise konuşmasında “Kandıralılar başkanım birinci olursanız Kandıra’ya taşınır mısınız?” dediler tamam taşınırım dedim” ifadelerine yer verdi. Hangi başkanın taşınacağı 14 Mayıs akşamında belli olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber