41 yazar tek yürek oldu

Kocaeli Yazarlar Birliği tarafından kentimiz yazarlarının katılımıyla geliri depremzedelere ulaştırılmak üzere “41 Yazar Tek Yürek” kitap imza etkinliği düzenlenecek. 11 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliğe tüm vatandaşlar davetli

Kocaeli Yazarlar Birliği tarafından depremzedeler için “41 Yazar Tek Yürek” kitap imza etkinliği düzenlenecek. Kocaelili yazarların kitaplarını deprem bölgesi için imzalayacağı etkinlik, 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 14.00-20.00 arasında Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de gerçekleşecek. Etkinlikte elde edilecek tüm gelir ve kumbarada toplanan kitaplar deprem bölgesine ulaştırılacak.

“GÖNLÜMÜZÜ ORTAYA KOYUYORUZ”

Etkinlikle ilgili yazarların da katılımıyla düzenlenen basın toplantısında şu görüşlere yer verildi: “Kocaeli'de yaşayan, bu kentin kültürel etkinliklerine emekleriyle katkı vermeye çalışan bizler, ülke olarak yaşadığımız deprem felaketine karşı duyarsız kalamazdık. Bizler; insani duyarlılıkları sonsuz olan kültür insanlarıyız. Yaşadığımız acının tesellisi olamaz: deprem sonrasında toplumun ve bireyin yaşadığı fiziksel duygusal, psikolojik ve sosyal sorunların acilen giderilmesi için her türlü önlem alınmalıdır. Bu bireyin ve toplumun güven duygusunun sarsılmaması için şarttır. Bizler, bu kentin yazarları olarak, kendi emek ürünlerimiz olan; içi sevgi dolu kitaplarımızı ve gönlümüzü ortaya koyuyoruz.

“İNSANI YAŞATAN BİLGİ VE BİLİNÇTİR”

11 Mart Cumartesi günü saat 14 00-20 00 arasında Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de düzenlenecek toplu imza gününe tüm kitapsever duyarlı insanları katılmaya davet ediyoruz. İmzalanan kitaplar; içlerine yazılan sevgi dolu notları ve elde edilen tüm gelirini deprem bölgesinde başta çocuklarımız olmak üzere depreme rağmen yaşama şansı bulabilmiş yurttaşlarımıza ileteceğiz. Kitaplarımıza bir fiyat koymayacağız. Bu takdiri, olanakları ve insan kişilikleriyle kitap okurları belirleyecektir. Son olarak diyoruz ki; insanı yaşatan bilgi ve bilinçtir. Bu bilgi ve bilinci ise yalnızca kitaplar ve kültürel düzey belirler.”

41 YAZAR TEK YÜREK! KİTAP İMZA ETKİNLİĞİ'NE DESTEK VEREN YAZARLAR

Mustafa KÜPÇÜ, Ruhan ODABAŞ, Ömer Akın, Mevlüt SOYSAL, Şener AKSU, Kamil ÇÖPÜR, Yavuz ULUGÜN, Fatma TÜRK KUŞKAYA, Taylan KATAK, Alptekin CEVHERLİ, Gönül BALKIR, Vural ATILGAN, Nazım ÇELİK, Süleyman PEKİN, Lale TIG, Uğur ULUSOY Selma GÜN, Hasan OKAY, Dursun ÖZDEN, Hakan YAĞCIOĞLU, Çetin GÜZEL, Ergün DEMİR, Erdem ARCAN, Gül ANASAL, Şerafettin ERGÜL, Nadir TEKİN, İbrahim AKPINAF Gürkan UYSAL, Kamuran ÖZBEN, A. İhsan SÖNMEZ, Oya GÜNDÜZ AKSU, Çiçek POLAT Sevcan TAMER, Ümit Salih BOLAL, Zeynep KARACA, Osman Nuri CEBE, Dilek DİLA, Behice KARADENİZ, Yücel Alpay DEMİR, Melek KAVŞUT, Mesut NÖBETÇİGİL, Hicran EDİZ, Elif DOĞAN, Gülseren DELİLBAŞ, Filiz ÇINAR

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber