MHP’den Kurt’a Sancaklı ayarı!

Milletvekili aday adayı olan MHP Kocaeli eski İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı hakkında yaptığı açıklamalardan ötürü MHP Kocaeli İl Teşkilatı Kurt’a tepki gösterdi

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Milletvekili aday adayı olarak yaptığı ziyaretlerde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekmiş halkın evi Kocaeli’de olan bir milletvekili istediğini söylemişti.

LEKELEME SÖYLEMLERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

MHP Kocaeli İl Teşkilatı Kurt’un açıklamaları sonrası yaptığı basın bildirisinde Kurt’a cevap vererek şu sözleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi'ne sosyal medya yazıları ve gazeteler üzerinden daha önce partide görev yapmış olsa dahi kimse istikamet çizemez. Kişiler üzerinden veya kişisel hesaplaşmalar yüzünden partimizin kurumsal kimliğini yıpratmak kimsenin hakkı ve haddi değildir! Henüz aday adaylığı süreçleri dahi netleşmemiş iken, mevcut Milletvekilimize kara propaganda, itibarsızlaştırma, lekeleme gibi söylemlere müsaade etmeyecek, müsamaha göstermeyeceğiz. Milletvekilimiz Saffet Sancaklı MHP Kocaeli Teşkilatının hem iyi hem kötü gününde her daim yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Sayın Sancaklı, Kocaelili ülküdaşlarının her zaman yaslanacağı bir omuzdur, bu gerçek kimselerin sözüyle değiştirilemez.

KARAR GENEL MERKEZİN

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli il başkanlığı olarak, her ülküdaşımızın bir değer olduğunun bilinmesini; ve hiç bir değerimizi değersizleştirmeye müsaade etmeyeceğimizi, Meclis noktasında temsilimizin karar merciinin Bilge Liderimiz ve Genel Merkezimiz olduğunu bildirir, bu istikamet üzerine çalışmalarımıza devam edeceğimizi kamuoyuna arz ederiz.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber