Yıldızlı’dan Büyükgöz’e “Liyakatsiz!”

Gebze’yle alakalı konuda “geminin kaptanı benim” diyerek CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan önce sorulara cevap veren CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e liyakatsiz dedi

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün CHP Kocaeli İl Binası’nda düzenlenen basın açıklamasında Gebze’de “imarın üzerinde yapı yoktur” ifadesiyle yüzde 5 imarı yüzde 40’a yükseltilen yapıya film platosu yapıldığını söyledi. Orhan’ın ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e şunları söyledi: “Kocaeli’nin ne hale geldiğini görüyorsunuz. Zinnur beyin mesleği şehir bölge planlama. Ya göz yumduklarına bakın. Bunlarda hesap verme korkusu yok ki. Kanun nedir ki? Kanun Yörüklere işler, kanun garibana işler, Hatice teyzeye işler. Kanun nedir ki? Kanunla nizamla işleri yok bunların.

“BİR AVUÇ SARAY BESLEMESİNE HİZMET ETMEK İÇİN ORADA DEĞİLSİN”
Halkı yanıltmaya ne hakkın var senin arkadaş? Bu halk sana oy vermiş arkadaş, hizmet almak için. Sen bir avuç saray beslemesine hizmet etmek için orada değilsin. Gebze halkına, 430 bin kişiye hizmet etmekle mükellefsin. Şehir bölge planlama mezunun yapacağı bir iş değil bu. Arada bir büyükşehir belediye başkanı vekalet veriyor meclisi yönetiyor. Böyle liyakatsiz insanlara meclis teslim edilmez.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber