AKP’li başkan “Muhalefete alıştık”
AKP Körfez İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, muhalefete alıştıklarını onların bir tarzı olduğunu söyledi
AKP Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AKP MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, AKP Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.
“ALLAH RAZI OLSUN”
Toplantıda ilk sözü alan AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna şunları söyledi: “Maşallah Körfez salonun içini ve dışını gonca hınç doldurdunuz. Muhteşemsin Körfez demezsem eksik olur Muhteşemsin Körfez, bir başkasın bu akşam tarih yazmaya devam ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımıza hizmetlerimize sahip çıkmaya devam ediyorsunuz. Cumartesi günü yüreğimiz yandı. Bartın’da 41 madenci arkadaşımız şehit oldu milletimizin başı sağ olsun rabbim bizi bu kazalardan korusun. Teşkilatımızın Körfez ölçeğinde kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Biz de gece gündüz çalışarak bütün gücümüzle daha yukarılara taşıyacağız. Elbette çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün 10 program yapıyor.
“SAHADAYDIK”
Sayın il başkanım sizin liderliğinizde bu yaz hiç durmadan
çalıştık. Milletvekillerimiz, Büyükşehir belediye Başkanımız, arı
gibi
Karınca gibi çalıştık. Bir hedefimiz var bu kutlu yürüyüşümüzü
engellemeye çalıştılar ama asla engelleyemeyecekler.
Teşkilatlarımız ile bu yaz çok çalıştık, milletvekillerimiz
sahadaydı.
Büyükşehir Belediye Başkanımız kongre merkezimizde her hafta
seminer festival ve bugün de en fazla staj veren belediye
başkanımız Cumhurbaşkanımızdan ödül aldı ve ayağının tozu ile
geldi. Durmak yok yola devam.
“ŞÜKREDİYORUM”
Körfez belediye Başkanımız gece gündüz çalışıyor altyapıdan üstyapıya hiçbir sıkıntı çekmeden Körfez’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz bu hedefleri elbette çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Biz isteriz ki muhalefet de gelse çalışsa ama biz alıştık, onlarında bir tarzı var. Ne yapıyorlar ne de yaptırıyorlar. Gerçekten şükrediyorum böyle bir teşkilata sahip olduğum için. Biz de Körfez ölçeğinde Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. 2023 seçimlerinde gece gündüz çalışarak, Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız.”