MHP'li Yeykan’dan Erbakan’a destek çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun yıllar siyaset yapmış olan, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen Ülkücü Salih Yeykan, ne Millet ne de Cumhur ittifakına oy vermeyeceğini açıkladı. Yeykan, Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi’ne destek verilmesi gerektiğini söyledi

MHP’de uzun yıllar siyaset yapmış olan, doğru bildiğini söylemekten hiçbir zaman çekinmeyen, ülkücü ve müzisyen Salih Yeykan, ne Millet ne de Cumhur ittifakına oy vermeyeceğini dile getirdi. Yeykan, bir de çağrı yaparak Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi’ne destek verilmesi gerektiğini söyledi. Yeykan, AKP’den ise “Yirmi yıldır milleti sömüren” olarak bahsetti.

İşte Salih Yeykan’ın paylaşımı:

“Bir tarafta milleti yıllardır sömüren Akp ve son yıllardaki ortağı MHP.
Akp, Yirmi yıl maçı iyi idare etti fakat bizimkiler, ittifakta iki yılları dahi geçmeden yine başladılar didişmeye, birbirlerine girmeye.
Gelelim Millet ittifakına.
Her ne kadar Tayyip Bey birkaç gündür " yuvarlak masa " dese de ( Belli ki seçim stratejisini yuvarlak üzerine kuracak ki hoş değil. Yuvarlak her yerde var.. ) Altılı Masa.
Aslında 6+1. Bu oluşum da sağlıklı değil. Milletin derdine derman olamaz.
Ben iki tarafa da oy vermem .
Bunların dışında kalan bir oluşum var.
Bir siyasi parti var.
Benim şahsi kanaatim ve memleketin hayrına gördüğüm,
Merhum Babası Necmettin Erbakan Hoca'nın siyasi çizgisinden yürüyen ve duruşundan taviz vermeyen, Dr. Fatih Erbakan' a destek verilmesidir.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber