AKP'li İnce'den O vekile sitem!

İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, " Seçim zaferi akşamı ”Senden bu performansı beklemiyordum doğrusu, çok iyi çalıştın, çok katkın oldu ”sözlerin hala kulaklarımda 24 Haziran’da beni aday yaptırmamak için her şeyi yaptın nefis yapıp hakaret etmedik, çirkinleşmedik, ağabeylik hukukumuzu gözeterek sadece sitem ettik." dedi.

İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi Şener İnce, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'a istinaden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Vayyy beee. Büyük teşkilatçının teşkilatçılık anlayışı buymuş demek. Yıllarca Ağabeyim dedik, Başkanım dedik, Bakanım dedik, hatta Başbakanım dedik 1 Kasım 2015’te;Sana bu listede ihtiyaç var dedin, koştuk geldik, listenin son sırasını lâyık görmene rağmen Dava uğruna gecemizi gündüzümüze kattık,terimizin son damlasına kadar savaştık, kazandık, sana da kazandırdık, kendimiz maddi manevi kaybettik ama Davamıza feda olsun emeklerimiz dedik. Seçim zaferi akşamı ”Senden bu performansı beklemiyordum doğrusu,çok iyi çalıştın,çok katkın oldu ”sözlerin hala kulaklarımda 24 Haziran’da beni aday yaptırmamak için her şeyi yaptın nefis yapıp hakaret etmedik, çirkinleşmedik,ağabeylik hukukumuzu gözeterek sadece sitem ettik.

TAŞIN ALTINA BEDENİMİZİ KOYDUK
Yerel seçimde Aday olmamama rağmen teşkilatım ”Gel sana ihtiyaç var dedi ”Milletvekili adayı olmuşum ne işim var Meclis Üyeliğinde demedim.İhtiyaç varsa Makamın mevkinin önemi yok dedik,taşın altına yine bedenimizi koyduk, çalıştık çırpındık,katkı sunduk, Başkanlığı kaybettik ama Meclisi kazandık.. Başkan adayımızı arayıp beni yine listeden çıkarmasını istedin. Ağabeyim hitabımıza kardeşliğin buymuş demek ki Yine kötü söz söylemedim Yarın davanın çaycılığı verilirse hiç gocunmadan onu da yaparız Ben sitem ettiğimde “Sosyal Medyadan haber yapmak teşkilatçılığa aykırı ”eleştirisi hatta senin biatçılarından çirkin saldırılar aldım Şimdi hem sana,hem biatçılarına soruyorum

“BU MUDUR TEŞKİLATÇILIK”
Hadi bana garezin var,arayıp sormazsın Benim İl Başkanım var, İlçe Başkanım var,Meclis Grup Başkan vekilim var,Meclis Üyesi arkadaşlarım var Büyük teşkilatçısın ya...Niye sormadın İzmit Meclisinde 4 yıldır gelen maddelerin %’de 97 oranında onayladığımızı,onaylanmayan konuların teşkilat edebiyle istişare ve İzmit Halkının zararına olacak konular olduğunu, araç satınalmaya değil, fahiş, izah edilemeyen kredilere karşı durduğumuzu Davanın sırtından yükü tutanlar,makam-mevki,itibar kazananlar,makamlar gidince hep sırından vurdu Reisi ve davamızı her şeye rağmen bunu senden hiç beklemezdim Ne demek işime gelmeyen konularda konuşmuyorum, el kaldırmıyorum Ne demek mevcut Vekillerin çoğu tasfiye olacak..İnsan yol arkadaşlarını görevdeyken bu kadar aşağılar mı Ne demek İzmit Meclisinde yanlış yapıyoruz. Benim emeklerimi çaldın,bâri Davanın ve inanmış-adanmışların emeklerini çalma ya hu.. Bu kutlu dava siz olmadan da büyüyecek, hatta daha da büyüyecek Bari susun da, nefsimize ağır gelse de, hizmetlerinizle analım sizi Vesselam..... Not;Makamlardan korkanlar, gelecek kaygısı taşıyanlar beğeni ve yorum yapmasın: Bu yazıyı yazmak zorunda olduğum içim Teşkilatımdan ve Dava adamlarından özür diliyorum)

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber