Hakan Çakar’ı KENARA ATTILAR
Kiptaş Çınar Evleri’nin kura çekilişinde CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’a protokolün en sonunda yer verildiği görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na en uzakta oturan kişi olan Çakar’ın yanında partililer yerine ise Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Erinç oturdu
İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş ortaklığında hayata geçirilen Kiptaş İzmit Çınar Evler projesinde hak sahiplerinin daireleri bugün belli olacak. Kura çekiliş programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Başkan İmamoğlu’nun katıldığı açılış töreninde TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Bahadır Yaşar ve Kaan Dilmen, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Erinç de yer aldı.
İZMİT’TEKİ AÇILIŞTA İZMİT’İN BAŞKANI EN SONDA
Bu isimler protokolde yerini alırken, açılışı İzmit’te yapılan programda CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın protokolün en sonuna oturtulması dikkat çekti. İmamoğlu’na neredeyse en uzak yerde oturan Çakar’ın yanında ise partililer yerine Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Erinç’in oturduğu görüldü.