Ellibeş HDP Kongresi’ne giden CHP’lilere sordu “BU NASIL ATATÜRKÇÜLÜK?”

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP İzmit İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada HDP Kocaeli İl Kongresi’ne katılan CHP’lilere yüklenerek bunun nasıl Atatürkçülük olduğunu sordu

AKP İzmit İlçe Danışma Toplantısı bugün Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: “Muhalefetin hali ortada onlara bu ülke teslim edilemez. Bizi bu daha çok kamçılandırıyor. Muhalefet dahil 7 partiden oluşan masa çünkü bu HDP ittifakın merkezinde yerini almakta.

“ORADA SAYGIYLA DİKİLİYORLAR”

Hem Türkiye hem Kocaeli’de bunlar tescillenmiş. Kocaeli’de HDP’nin kongresinde şeref konuğu CHP il Başkan Yardımcısı ve geçmiş dönem milletvekili. İl kongresinin açılışı kime saygıyla başlıyor? Teröristlere saygı duruşuyla başlıyor. CHP’nin o yöneticileri de orada saygıyla dikiliyorlar. Nasıl Atatürkçülük, nasıl milliyetçilik? Sözümüz söz çalışacağız, durmadan ara vermeden. Seçim sandıkları İl seçim kuruluna verilene kadar çalışacağız.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber