Aday gibi geziyor Emirşah Torun KÖRFEZ’DEN ÇIKMIYOR!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, CHP’nin Körfez Belediye Başkan Adayı olması için hazırladığı konuşulan Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez’den çıkmıyor. Torun’un mesai saati dinlemeden Körfez’de yaptığı ziyaretler dikkat çekerken, hakkında çıkan başkan adaylığı söylemleri günden güne çoğalıyor

Olaylı geçen CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın, AKP’lilere seçimde yardım ettiğini açıkladığı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’un Körfez Belediye Başkan Adayı yapılacağını söylemişti. Danışmaya bomba gibi düşen “Biz gezdirelim Emirşah Bey’i, Körfez’e aday yapalım öyle yok. İşte Bozkurt abi (Uslu) niyetini söyledi burada. Sayın Bozkurt abi Körfez’e aday bulmuşlar senin haberin yok. Emirşah beyi Körfez’e aday yapacaklarmış” sözlerinin ardından Emirşah Torun’un Körfez’e aday yapılıp yapılmayacağı merak edilmişti.

İZMİT’İN BAŞKAN YARDIMCISI KÖRFEZ’DEN ÇIKMIYOR

Bu iddiaların ardından Torun’un yaptığı ziyaretler de dikkat çekmeye başladı. İzmit Belediyesi’nin Basın Yayın Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kendisine bağlı olmasına rağmen, Torun’un Körfez’den çıkmadığı görüldü. Mesai saati dinlemeden Körfez’deki iş insanlarını, kanaat önderlerini sık sık ziyaret eden Torun’un bu hareketi “Körfez Adaylığı için kolları sıvıyor” yorumlarını beraberinde getirdi. Bu işe ise yıllardır kafasına Körfez Belediye Başkan Adaylığı’nı koyan Bozkurt Uslu başta olmak üzere CHP’lilerin ne diyeceği merak konusu oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber