CHP‘liler 80 otobüsle İstanbul’a çıkarma yapmayı hedefliyor!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında hapis cezasının onanması ve siyasi yasak getirilmesinin ardından 21 Mayıs’ta Maltepe’de yapılacak olan miting için CHP Kocaeli İl Örgütü otobüs kaldıracağını duyurmuştu. Gazetemize konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı hedeflerinin 80 otobüsle miting alanına gitmek olduğunu ancak ilçelerden geri dönüş sağlanmasını beklediklerini ifade etti
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı cezaların Yargıtay tarafından onanmasının ardından CHP Genel Merkezi ‘Milletin Sesi’ İstanbul Mitingi düzenleyecek. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de Maltepe Sahil Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan miting için CHP Kocaeli İl Örgütü ilçelerden otobüs kaldıracak.
“İLÇELERDEN YAPILACAK DÖNÜŞE GÖRE NETLİK KAZANACAK”
Kocaeli’den İzmit’e gidecek otobüslerle ilgili gazetemize konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı şunları söyledi: “Şu anki hedeflenen sayı 80 otobüs ama ilçelerden geri dönüş sağlanmasını bekliyoruz, tam netlik sağlanmadı. İlçelerden yapılacak dönüşe göre netlik kazanacak. Çayırova Dilovası Darıca Gebze tren kullanıyor, tren de miting alanında indiriyor. O bölgedeki partililerimiz trenle katılım sağlayacak. Çok ciddi bir katılım bekliyoruz.”