GEBZE’DE SKANDAL! Yurt müdüründen şort giyen erkek öğrenciye şiddet!

Gebze KYK Yurdu’nda şort giyen erkek öğrenci, yurt müdürünün şiddetine maruz kaldı. Müdürün “Ben polislikten gelmeyim” diyerek öğrenciye gözdağı verdiği ve öğrencinin üzerine yürüdüğü görüldü

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda öğrencilerin kılık kıyafetine müdahale yapılmaya devam ediliyor. Bu kez Gebze KYK Yurdu’na bir erkek öğrenci, yurtta şort giydiği gerekçesiyle yurt müdürünün şiddetine maruz kaldı. Yaşadığı şiddeti kayıt altına alan öğrenciye tepki gösteren yurt müdürünün “Sen şu an kameraya çekerek suç işliyorsun. Ben polislikten gelmeyim. Çık dışarı, çık dışarı” dediği görüldü.

“SEN DE BÖYLE GELEMEZSİN BURAYA”

Müdürün öğrencinin üstüne yürüdüğü esnada bir başka yurt sorumlusunun ise “Sen de böyle gelemezsin buraya” demesi dikkatlerden kaçmadı. Öğrenciye şiddet uygulayan müdürün Nike marka spor kıyafetlerle kılık kıyafet uyarısında bulunması da görenleri şaşırttı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber