Yıldızlı “trol profesör” dedi verdi veriştirdi

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde profesör olan ve Atatürk’e karşı hadsiz cümleler kuran Abdulvahap Akıncı’ya trol profesör diyerek yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, bir öğrencinin "en iyi ilaç Atatürk" paylaşımı üzerine yazdığı sözler ile kamuoyunun geniş tepkisini çeken Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde görev yapan Prof.Dr.Abdulvahap Akıncı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak Akıncı'nın tweetlerini paylaştı .

Akıncı'nın x hesabını detaylı incelediğiniz zaman profesörlük yapmak yerine trollük yapmayı kendine görev olarak belirlendiğini söyleyen Yıldızlı, madem bu kutsal görevi yapmaya niyeti yok, derhal görevden alınmalıdır dedi.

Yıldızlı, açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi;

"Gün geçmiyor ki bu toprakların bir başka haini kendini gün yüzüne çıkarmasın. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının sayesinde kurulan Cumhuriyetin nimetlerinden faydalanarak doçent olan, doktor olan, profesör olan ama atalarımızın söylediği "okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır" sözünü bizlere bir kez daha hatırlatan bir kendini bilmez çıkmış genç bir öğrencinin Atatürk paylaşımı üzerinden kendisinin ve kitlesinin egosunu tatmin etmek için iğrenç sözler sarf etmiştir.
Söz konusu kişinin x hesabına baktığınız zaman tüm ilgisinin Atatürk, CHP, Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve tabiki reis dediği Cumhurbaşkanı olduğunu rahatça anlayabiliyorsunuz. Profesörlük yapmak yerine trollük yapmayı tercih eden bu hadsizin görevde kalmasının kimseye bir faydası yoktur.

CHP'li olan çalışma arkadaşlarını, kamu görevlilerini bile olağan şüpheli olarak gören bu kötü niyetli şahısa emanet edilecek tek bir öğrencimiz olamaz. Tüm öğrencilerimizi bu kirli düşüncelere sahip sözde profesörlerden korumak zorundayız.

Buradan troll profesöre sesleniyorum; evet Atatürk en iyi ilaçtır. Cumhuriyeti hazmedemeyenlere, demokrasiyi hazmedemeyenlere, laikliği hazmedemeyenlere, kadın erkek eşitliğini hazmedemeyenlere, din ve vicdan özgürlüğünü hazmedemeyenlere, İngiliz gemisine binip kaçan padişahlarının ihanetlerini hazmedemeyenlere karşı Atatürk çok iyi bir ilaçtır.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ne dediğini bilmeyen bu troll hakkında derhal gereğini işleme koymak ve kamuoyuna bir açıklama yapmak zorundadır!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber