Üretimi durduracak İZOCAM'da ilk görüşmeden eli boş dönüldü!

28 Aralık'ta üretimi durduracak olan İzocam'da, tazminat ve primler için Kristal-İş Sendikası ile ilk görüşme gerçekleşti

1965 yılında kurulan ve İzocam'ın ilk tesisi olma unvanına sahip olan İzocam Dilovası taşyünü tesisinin 28 Aralık tarihinde üretimi durduracağı haberinin ardından gözler Kristal-İş Sendikası ile yapılacak olan görüşmelere çevrilmişti.

3 Aralık'ta görüşüldü

Geçtiğimiz Çarşamba (3 Aralık) günü İzocam yönetimi ile Kristal-İş Sendikası arasında il görüşme gerçekleşti. İzocam Dilovası çalışanları tarafından merakla beklenen ilk görüşmeden herhangi bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Önümüzdeki hafta

İzocam yönetimi ile Kristal-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen ilk görüşmeden sonuç çıkmamasının ardından ikinci görüşme için planlama yapıldı. İkinci görüşmenin önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber