Tahtalı’da 22 dönüm tarla bakın ne kadara satılıyor
Son yılların gözde alanlarından biri olan Derince Tahtalı’da arsa fiyatları büyük artış gösterdi. Tahtalı’da 22 dönümlük tarla için istenen fiyat dikkat çekti
Özellikle pandemi sonrası İstanbulluların tercih ettiği yerlerden biri Derince Tahtalı oldu. Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın olan Tahtalı’da arsa satışları arttı. Değerlenen tarla ve arsa fiyatları dikkat çekiyor. Kocaeli Sulh Mahkemesi Satış Memurluğu’nun yayınladığı icradan satış ilanına göre; Tahtalı’da bulunan 22 dönümlük tarla vasıflı taşınmaz 22 milyon TL’ye satılacak.
Çevresinde müstakiller var
Arsanın özellikleri şöyle: “199 Ada, 1 Parsel, Tarla vasfında taşınmaz yakın çevresinde müstakil seyrek yerleşim ve tarım arazileri vardır. Orta eğimli topoğrafik yapıdadır. Üzerinde herhangi bir muhdesat bulunmamaktadır. Resmi yola cephesi vardır.”
Arttırma bilgileri
Başlangıç Tarih ve Saati : 10/09/2025 - 10:16
Bitiş Tarih ve Saati : 17/09/2025 - 10:16
Benzer satışlar var
Yine Tahtalı’da 200 Ada, 6 Parselde 30 dönüm tarla vasfında taşınmaz 30 milyona satılacak. Tarlaların dönümü 1 milyon TL’ye satılıyor. Göle yakın yerlerde ise fiyat kat kat artıyor.