KOÜ Hastanesi önünde iş bırakma eylem!

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesi, KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir açıklama gerçekleştirdi

Kamu işçilerine hükümetin zam teklifinin yüzde 17 olması sonrası Türk-İş’e bağlı sendikaların tepkileri sürüyor. Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri bugün KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Türk-İş Temsilcisi Ali Bostan da eyleme katıldı.

Mesajlar verildi

Açıklamada şu mesajlar yer aldı: “Kamu sözleşmesinde oyalama değil, adaletli ve insanca yaşamaya yetecek bir ücret istiyoruz. TÜRK-İŞ öncülüğünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’mizde de alanlardayız. Düşük ücret dayatmasına karşı susmuyoruz. Enflasyon karşısında ezilen emeğimiz için mücadele ediyoruz. Geçinemiyoruz, sabrımız kalmadı. Biz sadaka değil, alın terimizin karşılığını istiyoruz! Emeğimizin karşılığını alana kadar alanlardan çekilmeyeceğiz!”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber