Hayvan düşmanlarını üzecek haber: Belediye mama alacak

Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne binlerce kilo kedi ve köpek maması alacak

Kocaeli’de sokak hayvanlarının bakımı ve kontrolü için ilçe belediyelerinin de çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaları sürdüren belediyelerden biri de Darıca Belediyesi. Darıca Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki ve ilçe genelindeki sokak hayvanları için mama alınacak. “Sokak Hayvanları İçin Mama ve Veteriner Medikal Malzemesi Alımı” başlıklı açılan ihalenin detayları belli oldu.

45 biner kilo kedi ve köpek maması

Belediye, bu ihaleyle 45 bin kilogram köpek maması, 45 bin kilogram kedi maması ile 42 kalem veteriner medikal malzemesi alacak. İhalede teklifler, 16 Haziran günü saat 15.00’te Darıca Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda açılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber