CHP’li Sarı: ‘Tahir Bey Büyükşehir’i kaybedeceğini biliyor!’
CHP’nin ilk yerel seçimde Kocaeli’de rekor sayıda ilçe belediyesi kazanacağını söyleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da sataştı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı için “Türkiye'nin en kötü belediye başkanı” diyerek AKP’lilerin tepkisini üzerine çeken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Barış gazetesinin misafiri oldu. Sarı ziyarette, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Aysın Özcan, Genel Koordinatör Yılmaz Karabıyık ve Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Aydın'ın sorularını cevaplandırdı.
“Bugün seçim olsa Gebze’de birinci partiyiz”
Sarı, partinin Kocaeli’deki durumuna dair verdiği bilgide, “Anket sonuçları çok güzel çıkıyor. Özellikle Gebze’de çok iyiyiz. Bugün seçim olsa Gebze ölçeğinde hem yerel hem genel seçimde birinci parti oluruz. Biz Türkiye’de iktidar olacağız. Kocaeli’de birinci parti olmak istiyoruz. Birinci parti olamazsak iktidar olmuş saymayacağım. Diğer, Kocaeli’de cumhuriyet halk partisi birinci parti olacak” dedi.
“Tahir Bey de gerçekleri biliyor”
Yerelde de rekor sayıda belediye alarak Kocaeli Büyükşehir’i kazanacaklarını ifade eden Sarı, “Tahir Bey de gerçekleri biliyor. Ben ‘En kötü belediye başkanı’ deyince kızdılar. Finalinde birçok ilçe belediyesini ve Kocaeli Büyükşehir’i kaybedecek. Bunu kendisi de biliyor” ifadelerini kullandı.