BİLKAR yeni sezonunu Erdal Güney ile açıyor

Gebze Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi (BİLKAR), yeni sanat dönemini müzisyen, besteci ve kültür insanı Erdal Güney’in katılımıyla açıyor

Geçtiğimiz sezon boyunca tiyatro gösterimleri, söyleşiler, imza günleri ve atölye çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren BİLKAR, kentin kültür sanat merkezi olma iddiasını bu yıl da sürdürerek yeni dönem açılışını 27 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştiriyor. Erdal Güney’in “Memleketin Kültür Sanat Halleri” başlığıyla gerçekleştireceği söyleşiye çok sayıda sanatseverin katılması bekleniyor.

Etkinlik BİLKAR’ın kendi yerinde gerçekleşecek. BİLKAR Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, yeni dönemde daha fazla üretim, daha fazla paylaşım ve daha fazla dayanışma hedeflediklerini belirterek tüm sanat dostlarını açılışa davet etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber