AKP'li kadınlardan Kocaeli'de 'Sessiz çığlık' yürüyüşü!

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Gazze için 'sessiz çığlık' yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş, il binasından başladı ve Doğu Kışla Parkı'nda sona erdi

İsrail ablukasındaki Gazze'de yaşayanlar için dünya ayağa kalktı. Sumud Filosu'ndakileri gözaltına alan İsrail'e tepki eylemleri ise sürüyor. AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı, bugün Gazze için 'sessiz çığlık' yürüyüşü düzenledi. Filistin bayraklarının yer aldığı yürüyüşte AKP'li kadınlar il başkanlığı önünde toplanarak Doğu Kışla Parkı'na kadar sessiz bir yürüyüş gerçekleştirdi.

"Özgür Filistin kurulacak"

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada, "Gazze’nin yanındayız, kardeşlerimizin yanındayız, Özgür Filistin devleti kurulacaktır" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber