Yunuslar, Tanta’ya böyle arkadaşlık etti

İzmit’in sevilen simalarından olan Diş Hekimi Hakan Tanta ve arkadaşları, Marmara Denizi’nde çıktıkları tekne turunda yunus balıklarının şovunu da görüntüledi. Tanta, bu sevimli canlıları sosyal medyada paylaşırken ilimizde yunus balığını tüfekle katleden canilere de gönderme yaptı

Yunuslar, Tanta’ya böyle arkadaşlık etti
Haber albümü için resme tıklayın

İnsan dostu canlılardır yunus balıkları… Zaman zaman Kocaeli körfezinde de görülen bu sevimli balık türü, bu kez ilimizin sevilen simalarından olan Diş Hekimi Hakan Tanta ve arkadaşlarının objektiflerine takıldı. Marmara Denizi’nde tekne turuna çıkan Tanta ve arkadaşları, yunus balıklarının teknelerini nasıl takip ettiğini, insanlara ne kadar yakın durduklarını ve yaptıkları sempatik hareketleri görüntüledi. Hakan Tanta, Facebook’ta yunus balıkları ile çekildiği fotoğrafı paylaşırken bu sevimli canlılara zarar veren yaratıklara da gönderme yapmayı unutmadı.

Tanta, “Şu güzelliklere bakar mısınız? Maalesef bunlara silah sıkan yaratıklarla aynı dünya da yaşıyoruz” dedi.

Hatırlanacağı üzere Kocaeli’nin Körfez ilçesi Şirinyalı Sahili’nde tüfekle öldürüldüğü tespit edilen bir yunus balığı kıyıya vurmuştu. Yunus balığına 4-5 el ateş edilmişti.

İŞTE HAKAN TANTA VE ARKADAŞLARININ KAMERASINDAN YUNUSLAR

22 Nis 2018 - 10:57 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler