Yağız Kebap, ünlü oyuncuyu ağırladı!

Lezzetin ilimizdeki adreslerinden olan Yağız Et & Kebap, ünlü bir ismi ağırladı. Ünlü oyuncu Tuncer Salman, tavsiye üzerine geldiği Yağız Kebap’tan oldukça memnun ayrıldı ve ekibi ile tekrar gelme sözü verdi

Yağız Kebap, ünlü oyuncuyu ağırladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Başta Vizyontele olmak üzere pek çok sinema filmi ve dizide rol alan, Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide de bir süre yer alan ünlü oyuncuTuncer Salman, bir proje için geldiği Kocaeli’de, Beyran çorbası ve kebaplarıyla ünlü Yağız Kebap’a da uğradı. Adnan Metin’in sahibi olduğu, Yahya Kaptan’da faaliyet gösteren Yağız Kebap’a tavsiye üzerine Beyran çorbası içmeye giden Salman, çalışanlara bol bol bahşiş dağıtırken mekan sahibi Adnan Metin ile de bir süre sohbet etti. Çorbayı ve kebapları çok beğenen Tuncer Salman, Yağız Et & Kebap İşkembe’ye ekip arkadaşlarıyla da geleceğini dile getirdi. Restoranın sahibi Adnan Metin, Tuncer Salman’a, mekanını onurlandırması nedeniyle teşekkür etti.

Tuncer Salman’ın rol almış olduğu dizi ve filmler:

2016 - Kördüğüm

2014 - Kurtlar Vadisi Pusu

2014 - Dila Hanım

2013 - Osmanlı Tokadı

2012 - Kötü Yol

2010 - Bitmeyen Şarkı

2007 - Annem

2006 - Hokkabaz (Sinema Filmi)

2005 - Organize İşler (Sinema Filmi)

2005 - Saklambaç

2003 - Gelin

2003 - Vizontele Tuuba (Sinema Filmi)

2002 - Vaka-i Zaptiye

2002 - Beşik Kertmesi

2001 - Vizontele (Sinema Filmi)

25 Oca 2018 - 15:00 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Güven Mert - Doğru Tercihmiş,,Bizde Sürekli Gidiyoruz.Lezzeti ile Hizmeti ile Mükemmeller..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 15:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler