Rektör öğrencilerle kamp yaptı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve öğrenciler motivasyon kampında bir araya geldi. Kamp ateşi etrafında sohbet edilirken, çeşitli spor ve kültürel aktivitelerle yeni akademik yılı karşılandı.

2017-2018 Akademik yılı için moral ve motivasyon artırmak amaçlı Gebze Teknik Üniversitesi tarafından öğrenciler yönelik kamp düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün'ün katılımı ile Kocaeli-Aytepe Yaylası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş Kampı'nda öğrenciler bir araya geldi. Kampa Rektör Görgün ve öğrencilerin yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Babür Özçelik ve Prof. Dr. Hasan Aslan, GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun, GTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı, GTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdurrahman Akyol ve GTÜ idari personeli katıldı.

Kampta paintball, doğa yürüyüşü ve okçuluk gibi sportif etkinliklerin yanı sıra öğrenciler ve yöneticilerin fikir alışverişinde bulunacağı söyleşiler de gerçekleştirildi. Kampla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Haluk Görgün öğrencileri ile geçirdiği anlardan büyük keyif aldığını söyleyerek, "Öğrencilerimizle Kocaeli Diriliş Kampı'ndaydık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyoruz. Muhteşem bir tesis. Gençlerimizle çok eğlendik. Kamp ateşimiz ve etrafındaki muhabbet güzeldi. Gençlerimizle yürüyüşümüzü ve hazırlanan programları birlikte yaptık. Öğrencilerimizin bu etkinlikten memnun olarak ayrılmaları bizi çok mutlu etti. Yönetimde paydaşımız olarak kabul ettiğimiz öğrencilerimiz ile sürekli bir araya gelecek böyle her fırsatı değerlendirip, hem keyif alıyoruz hem de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

25 Eyl 2017 - 13:50 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler