Ordulular Kartepe’de coştu

Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun’un ev sahipliği yaptığı halk konseri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kartepe Acısu’daki konsere yoğu...

Ordulular Kartepe’de coştu
Ordulular Kartepe’de coştu
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun’un ev sahipliği yaptığı halk konseri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kartepe Acısu’daki konsere yoğun ilgi vardı. Ordu iline ait kültürel aletlerin, eşyaların, kıyafetlerin yer aldığı konserde, şarkılar da bu yöreye aitti elbet. Konsere; Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, AKP Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetimi, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve yönetimi, başta olmak üzere sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Acısu Kültür Merkezi’nde Ordulu Grup Tek, Sevda Er, Kemal Kibar’ın verdiği halk konserinin sunumunu Rüzgar’ın oğlu Sezai Efiloğlu yaptı.

GENEL KURUL VE PİKNİK DUYURUSU

Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun, gecede yaptığı konuşmada, “Bu topraklar üzerinde hür yaşadıysak bizleri birlikte güldüren, yaşatan bu tür etkinlikler sayesindedir. Her ne kadar Ordulular Derneği’nin etkinliği olsa da burada birçok yöreden kardeşlerimiz var. Bir amaç uğruna buraya geldik. Bu tür etkinliklerimizi derneklerimiz sayesinde sürdürüyoruz. Bu organizasyona iştirak eden kardeşlerimize candan gönülden teşekkür ediyorum. Kıyamete kadar birlikteliğimiz devam etsin” dedi. Çun, ayrıca yazın gerçekleştireceği pikniğin tarihini de şimdiden duyurarak 24 Haziran Pazar günü olarak açıkladı. Ayrıca 28 Kasım Salı günü yapılacak genel kurulun da duyurusu yapıldı. Genel kurul saat 18.00’de Fuar içi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Konuşmanın ardından çekiliş gerçekleştirildi ve plaket töreni yapıldı. 

20 Kas 2017 - 15:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler