Kocaelili eski meslektaşımız Volkan Yüksel, Deniz Çakır ile karakolluk oldu

Kocaeli basın camiasında uzun yıllar görev yaptıktan sonra İstanbul’a yerleşen ve burada başarılı işlere imza atan Volkan Yüksel, eski dostu ünlü oyuncu Deniz Çakır ve sevgilisi Güvenç Dağüstün ile gece kulübünde karşılaşınca, eğlence karakolda bitti

Kocaelili eski meslektaşımız Volkan Yüksel, Deniz Çakır ile karakolluk oldu
Kocaelili eski meslektaşımız Volkan Yüksel, Deniz Çakır ile karakolluk oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de uzun yıllar gazetecilik yaptıktan sonra İstanbul’a giden ve burada başarılı işlere imza atan, Salih Aksu ile birlikte yaptığı dergi tasarımı dünyanın en iyi dijital dergisi ödülüne layık görülen Volkan Yüksel, ünlü oyuncu Deniz Çakır ve sevgilisiGüvenç Dağüstün ile birlikte karakolluk oldu. Volkan Yüksel ile Deniz Çakır’ın çok sıkı dost olduğu biliniyordu. Bu yakınlık gazetelere farklı yansımış, Volkan Yüksel’in Deniz Çakır’ın sevgilisi olduğu kaleme alınmıştı. İkili bu iddiaları yalanlamış, dost olduklarını duyurmuştu. Ama aradan geçen sürede ikili arasına kara kedi girdi. Dostlukları biten Deniz Çakır ve Volkan Yüksel, bir gece kulübünde karşılaşınca olanlar oldu, gece karakolda bitti. Posta Gazetesi’nin haberine göre; oyuncu Deniz Çakır ile 4 aydır aşk yaşadığı müzisyen Güvenç Dağüstün, Bodrum’da bir süredir tatil yapıyor. Çift, önceki akşam “Off Gümüşlük” adlı kulüpte eğlenirken bir süre sonra kulübe, Deniz Çakır’ın eski arkadaşı Volkan Yüksel geldi. Bu sırada soğuk rüzgarlar esti. İddiaya göre Deniz Çakır, buz kesti, sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Gerginlik büyüdü, tartışma çıktı. Deniz Çakır’ın sevgilisi Dağüstün ile Volkan Yüksel gecenin sonunda karakolluk oldu. İfadesi alınan Volkan Yüksel, şunları söyledi: “Deniz beni görünce ‘İ..e geldi’ diyerek sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisi Güvenç de iki kişiyle masamıza geldi. ‘Burayı terk et yoksa sana gününü gösteririm’ diye bağırdı. Beni kollarımdan tutup dışarı atmaya çalıştı.”

Deniz Çakır, bir süredir sevgilisi Güvenç Dağüstün ile Bodrum'da tatil yapıyor.

DENİZ ÇAKIR İLE VOLKAN YÜKSEL, BİR ZAMANLAR ÇOK SIKI DOSTTU... İŞTE O GÜNLERDEN KARELER...

29 Tem 2018 - 13:30 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

kadın - Vah vah vah vah...dostlukları bitmis mi? Bu adamin dunya kadar borcu yok mu piyasaya...borclarini neden odemez ki bir insan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 13:30
01

Ersoy - Keşke benim davalık olduğum il ilçe sağlık müdürlerini de yazsanız,gazete tirajı ona katlar vAllah,hele lanetli bayan müdireler kısmı kitaplaşsa yok satar yanınada ücretsiz küfrolog müfettişle manyak sekreterin resimlerini versen dadından yenmez!!!Allah topunun bir kere daha belasını versin demek istiyorum UTANmazlar dünyasına!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 13:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler