Kocaeli’de Buray rüzgarı esti

Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri’nde ünlü şarkıcı Buray hayranları ile buluştu

Kocaeli’de Buray rüzgarı esti
Kocaeli’de Buray rüzgarı esti
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep İl, İlçe Dernekleri Federasyonları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve geçtiğimiz Cuma günü Başbakan Yardımcısı Fikri Işık tarafından açılışı yapılan Gaziantep Tanıtım Günleri devam ediyor. Gaziantep kültürünü tanıtmak amacıyla Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım günleri etkinlikleri kapsamında şarkıcı Buray, hayranları ile buluştu.

ŞARKICI BURAY, HAYRANLARINI COŞTURDU

6 – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yöresel yemekler, yöresel kıyafetler ve halk dansları gösterileriyle devam eden Gaziantep Tanıtım Günleri’nin konuğu şarkıcı Buray oldu. Tanıtım Günleri programının ikinci gününde etkinlik alanındaki hayranlarına coşkulu anlar yaşatan şarkıcı Buray, en güzel şarkılarını konser alanındakilere söyledi. En popüler şarkılarını Gaziantep Tanıtım Günlerine gelen hayranlarına söyleyen Buray, hayranlarından büyük alkış aldı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gaziantep Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Buray konserinin ardından Gaziantepli dernek temsilcileri tarafından şarkıcı Buray’a günün anısına hediye takdim edildi. 6-15 Ekim tarihleri arasında devam edecek Gaziantep Tanıtım Günlerinde Gaziantep’in sanayisi, el dokumaları, bakırcılığı gibi öğeleri birebir yaşatılacak. 10 gün boyunca Kocaeli halkına Gaziantep Bölgesi tanıtılacak. Tanıtım günlerinin başından sonuna kadar her gün bir aktivite yer alacak.

08 Eki 2017 - 12:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler