İzmit’te sokak kedisi ile köpeğin dostluğu!

İzmit’in köylerinden biri olan Zeytinburnu Gedikli Civcivoğlu’nda çekildi bu görüntüler. Sokak kedisi ile köpeğin dostluğu, kedinin köpek ile oyunu görenleri şaşırttı

Kedi köpek gibi…” ifadesi; birbirleriyle didişen şahıs, gurup ya da kitleler için sıkça kullanılır. Neden “Kedi köpek gibi” denir peki? Bu iki canlı birbirinden pek haz etmez, genelde köpek kovalar, kedi kaçar; bazen de kedi kendisini korumayı başarı, köpeği korkutur. İşte birbirileriyle kavga eden, sürekli didişenlere bu benzetme yapılır. Ama birazdan izleyeceğiniz video; “Kedi köpek gibi…” ifadesinin kavga, didişme için kullanılma durumunu çürütecek… Ancak sokak hayvanlarında buna çok rastlanmıyor. İzleyeceğiniz video İzmitZeytinburnu Gedikli Civcivoğlu köyünde çekildi. Daha önce evde beslenen ancak artık evde tutulmayan köpek ile sokak kedisinin dostluğu görenleri şaşırtıyor. Kedi, köpekle sürekli oyunlar oynarken köpek ise kendisine hiçbir zarar vermiyor, sevgi gösterisine müsaade ediyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

23 Nis 2018 - 16:27 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler