İzmitliler, fotoğraftaki ismi tanıyabildiniz mi?

Şu anda gözlüklü, saçlarının rengi biraz daha açık… Bıyıkları da yok… 49 yaşındaki o ismin, gençlik yıllarından bu fotoğraf… Görenler ilk başta tanıyamadı, Kaymakam, bu fotoğrafı üzerine esprili bir not düşerek paylaştı…

İzmitliler, fotoğraftaki ismi tanıyabildiniz mi?
İzmitliler, fotoğraftaki ismi tanıyabildiniz mi?
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Hani insan “Vali”, “Kaymakam” deyince resmiyeti aklına getirir, kasılır karşısında… Bir kasvetli havası vardır vatandaş nezdinde. Onlar da normal insanlardır aslında ama alışılagelmiş bir kasvet iniverir insana karşılarında. İşte bu algıyı kıran bir isim İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu… İnsanlarla olan diyalogları bambaşka, sosyal medyadaki paylaşımları bambaşka… Yüzünün gülmediğini pek gören olmamıştır mesela… Kitap okumayı, hayvanları, esprili paylaşımlar yapmayı seven bir isimdir kendisi.

İzmit Kaymakamlığından ayrılmayan ve ‘Kamu’ adı verilen kedi ile gündeme geldi geçtiğimiz günlerde Emiroğlu, ulusal basının gündemine kadar girdi. Kaymakamlıkta dolaşan, makamına bile rahatlıkla girip çıkan bu kedinin fotoğraflarını sosyal medya hesabında “Benim adım 'Kamu', kaymakamlığın yeni kedisiyim. Önce kapıda, sonra bekleme sıralarında ve nihayet makamdayım" yazısı ile paylaştıktan sonra ulusal medyaya konu oldu hem Emiroğlu, hem de Kamu…

Fotoğraf çekmeyi de seven, elinde profesyonel makine ile dağ tepe dolaşan da bir isim Emiroğlu… Son olarak yine bir fotoğrafla dikkat çekti İzmit Kaymakamı ancak bu kez çektiği değil, geçmişte çekildiği yıllar öncesine ait fotoğrafı ile…

Esprili bir not düşerek paylaştı fotoğrafını Emiroğlu… 49 yaşında olan Emiroğlu, paylaştığı fotoğraftaki saçlarını özlemiş, “Acaba tekrar bıyık bıraksam saçlar da sıklaşır mı?” diye sormuş ve basmış kahkaha ikonlarını… Şu anki gibi gözünde gözlük yok, saçlar, kaşlar, bıyıklar simsiyah… Belki de ilk defa gülmeyen bir fotoğrafı var karşımızda… Hani, bu fotoğrafı Emiroğlu paylaşmasa; kendisine ait olduğuna inanmak baya bir güç.

31 Oca 2018 - 16:26 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy gülsüm Kandemir - Sosyal adamın hali başka bir de Derince’deki tarikatçıya bak daha Atatürk’lü fotoğrafını resmî internet sitesine koymaktan aciz meczup zihniyetli takiyyeci,yakında İçişleri bakanlığında ne hukuksuzluklar yaptığını bizzat anlatıcım bakalım emekli dilekçesi mi vericek yoksa doğrularımı yapacak görüşceğizle sayın il valisi ile birlikte!İzmit çocuğu kavramını da bu vesile ile birkez daha gururla hatırlatırım herkese!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 16:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler