Hakan Tanta bakın kimi taklit etti!

İlimizin başarılı ve tanınmış diş hekimlerinden olan, mizahi yeteneği çevresi tarafından bilinen Hakan Tanta, yaptığı taklit ile güldürdü. Tanta ve kadın personellerinin birlikte yaptığı bu taklit, aslında 7 Ocak 2015 tarihine aitti ancak gündemde taklit edilen isim olduğu için Tanta tarafından tekrar paylaşıldı

Hakan Tanta bakın kimi taklit etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Kendini hoca diye tanıtan, bir kesimin beynini yıkasa da toplum genelinde “şaklaban” olarak görülen, bu nedenle de kendi çapında takılan Adnan Oktar ve kedicikleri, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Oktar ve kediciklerinin öyle göründüğü kadar masum olmadığı, bu operasyon sonrası ortaya çıkmıştı. Suç örgütü kuran, tecavüz, çocuk istismarı gibi suçlarla da itham edilen Adnan Oktar, ülkedeki pek çok gündemin de önüne geçti. Hala da tartışılmakta. Diş HekimiHakan Tanta da çalışma arkadaşları ile birlikte 7 Ocak 2015’te, “Dubsmash” adlı dublaj uygulamasını kullanarak Adnan Oktar ve kedicikleri ile dalga geçtiği bir video hazırlamış ve sosyal medyada paylaşmıştı. O günden bu yağan 9 bin 200 kişi tarafından izlenen ve izleyenleri güldüren bu video, unutulmuştu ki Hakan Tanta, hazır gündemde Adnan Oktar var iken takipçilerini güldürmek için bu videoyu tekrar paylaştı.

Videoda Adnan Oktar ve kediciklerinin orijinal sesi var, Tanta ve çalışma arkadaşları ise mimikleri sese uyum sağlamış!

İŞTE GÜLDÜREN O TAKLİT

27 Tem 2018 - 15:52 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler