Arka Sokaklar’ın Tunç ve Asiye’si Gebze’ye geliyor

Gebze Sözcü Gazetesi ve Anibal Dergi’nin düzenlediği Kocaeli’nin Batı Yakası Anketi ile 82. İl Gebze Başarı Ödülleri törenine ünlü akını olacak. Arka Sokaklar dizisinin Tunç ve Asiye karakterleri de gecede yer alacak

Gebze Sözcü Gazetesi ve Anibal Dergi’nin düzenlediği Kocaeli’nin Batı Yakası Anketi ile 82. İl Gebze Başarı Ödülleri töreni bu akşam saat 18.30’da Gebze Kent Meydanı Belediye Kültür Merkezi’nde start alacak. Törende, 13 özel ödül Türkiye genelinde sahiplerini bulacak. Bir çok holding başkanı, Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları, Ampute Milli Takımı’nın katılımının yanı sıra gençlerin sevdiği iki ünlü isim de geceye katılacak. O isimler Arka Sokaklar adlı dizide Mesut Komiser’in oğlu Tunç’u canlandıran Kerimhan Duman ve Hüsnü komiserin oğlu Metin’in eşi rolündeki hemşireyi canlandıran Melisa Şalgam olacak.

İrfan Yormaz, bu özel geceye tüm Gebzelileri ve Kocaelilileri davet etti.

04 May 2018 - 14:56 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler