-

Ünlü isimler bakın ilk kimlerle evlendi?

Ünlü isimler bakın ilk kimlerle evlendi? resimleri

2/15
mask

Magazin dünyası ünlü isimlerin evliliklerini her zaman çok konuşur ve bu evlilikler gündem olur. Ünlü isimlerin hayatı hızlıdır. Çoğu zaman ilk evlilikler tarihin tozlu raflarına yol alır. Büyük aşklar yaşayan, büyük ses getiren evliliklere imza atan isimler bir süre sonra unutulur gider. O evliliklerden biri de Oya Aydoğan ile Haluk Ulusoy arasında yaşandı. Bir film setinde Aydoğan’a aşık olan Haluk Ulusoy’un ailesi bu evliliği haber aldıktan 4 gün sonra evlilik sona erdi. Unutulan evliliklerde başka kimler mi var

3/15
mask

Ünlü oyuncu Ebru Şallı hayatını Ozan Orhan’la birleştirdi. Şallı’nın bu ilk evliliği çok uzun sürmedi.

4/15
mask

Bir zamanların hızlı şarkıcısı Özlem Tekin de soluğu nikah masasında alan isimlerden. Yugoslav DJ Pashan Music ile evlenen Özlem Tekin bir süre sonra boşandı. Özlem Tekin’in eşi Music, kısa süre sonra AİDS’e yakalandı ve hayatını kaybetti.

5/15
mask

90’lı yıllara damga vuran isimlerden olan Yonca Evcimik de ilişkisini nikah masasına taşıyan isimlerden. Evcimik Süleyman Demirel’in şahitliğinde hayatını Harun Özakıncı ile birleştirmişti.

6/15
mask

Ekranların hala vazgeçilmez isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil, Muhsine Kamiloğlu ile tam iki kez nikah masasına oturdu. Erbil’in büyük kızı Sezin bu evlilikten doğdu.

7/15
mask

Uyuşturucu nedeniyle girdiği cezaevinden çıkan Deniz Seki geçmişte nikah masasının tozunu yutan isimlerden. Deniz Seki işadamı Turan Başaranoğlu ile evlenmişti.

8/15
mask

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden Selçuk Yöntem ilk evliliğini Zuhal Olcay ile yaptı. Bu evlilik uzun sürmedi.

9/15
mask

Kasımpaşalı Seda Sayan ülkemizin evlilik rekortmenlerinden biri olarak tanınıyor. Sayan’ın ilk eşi bir futbolcu idi. Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile nikah masasına oturan Sayan’ın evliliği 6 ay sonra bitti.

11/15
mask

Sertab Erener ile Levent Yüksel’in aşkı dillere destandı. Erener ve Yüksel’in örnek evliliği de sona erdi.

12/15
mask

Türkan Şoray’ın ilk evliliğini bilmeyen yoktur. Cihan Ünal’la hayatını birleştiren Türkan Şoray’ın evliliği uzun süre konuşulmuştu.

13/15
mask

Oyuncu, yazar, şair Yılmaz Erdoğan neredeyse her sanat dalında karşımıza çıkar. Yılmaz Erdoğan’ın ilk evliliği Senem hanımla oldu. Bu evlilikten Erdoğan’ın şiirlerine konu olan Berfin dünyaya geldi.

05 Eyl 2020 - 16:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.