Yeni teknik direktörümüz o isim oldu..!

Kocaelispor’un başına 15 yıl profesyonel futbol oynayan tecrübeli bir isim getirildi. O isimle 1.5 yıllık sözleşme imzalandı

Yeni teknik direktörümüz  o isim oldu..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor’un birkaç ay önce göreve gelen teknik direktörü Fatih Kavlak görevinden istifa etmişti. Kavlak’ın yerine gelecek isim belli oldu. Geçtiğimiz sezon Altay’ı şampiyon yapan, Kocaelispor karşılaşmasında galip gelen teknik direktör Cüneyt Biçer’in Kocaelispor’un başına getirildiği konuşuldu ancak anlaşma son anda yattı.

Kocaelispor Yönetim kurulu bugün bir açıklama yayınlayarak yeni teknik direktörün Galip Gündoğdu olduğunu duyurdu.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Kulübümüz Teknik Direktör Galip Gündoğdu ile 1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktadır. Yarından itibaren takımımız ile çalışmalara başlayacak olan yeni teknik heyetimizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Geçen sezon ilk 7 hafta bitiminde 9 puan ile devraldığı, kardeş kulübümüz Darıca Gençlerbirliği’ni görev yaptığı 27 maç sonunda 68 puan ile playoff’a ve Türkiye Kupası Grup maçlarına taşıyan Galip Gündoğdu hocamız; önceki yıllarda Payasspor, Yozgatspor, Gümüşhanespor ve Zeytinburnuspor takımlarında teknik direktörlük; Şanlıurfaspor, Alanyaspor ve Samsunspor takımlarında antrenörlük yapmış olup; Çarşambaspor, Gençlerbirliği, Düzce Doğsanspor, Düzcespor, Zeytinburnuspor ve Giresunspor’da 15 yıl profesyonel futbol oynamıştır.”

22 Ara 2017 - 12:52 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler