Turnuvada,Türkiye’yi Kocaeli Barosu temsil ediyor

Kocaeli Barosu, 19.’su düzenlenen Mundiavocat Dünya Avukatlar Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ediyor. Baro, ilk maçını Brezilya ile yaptı

Turnuvada,Türkiye’yi Kocaeli Barosu temsil ediyor
Turnuvada,Türkiye’yi Kocaeli Barosu temsil ediyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

19.’su düzenlenen Mundiavocat Dünya Avukatlar Futbol Şampiyonası, 2018 yılında İspanya’da start aldı. Bu turnuvaya Kocaeli Barosu’nun avukatlarından oluşan futbol takımı da katıldı. Dün Brezilya’nın Panama takımı ile karşılaşan Kocaeli Barosu avukatları, ilk müsabakasında 0-0 berabere kaldı. Kocaeli Barosu, bugün de Arjantin’in Calp takımı ile karşı karşıya gelecek.

19.’su düzenlenen Mundiavocat Dünya Avukatlar Futbol Şampiyonası’na Kocaeli Barosu’nun avukatlarından oluşan futbol takımı da katılım sağladı. Arjantin, İtalya, Fransa, Almanya, Amerika, Japonya, Nijerya, Çin, Yeni Zellenda, Güney Kore, Avusturalya, Kanada, İngiltere, Rusya, İran, Mısır ve Brezilya gibi birçok farklı coğrafyadan 100’ün üzerinde baro, bu turnuvada yer alıyor.

Meslek odaları bünyesinde yapılan bu turnuva, dünyada FİFA ve UEFA'nın düzenlediği turnuvalardan sonra en büyük uluslararası turnuva olma özelliği taşıyor. Fransa'nın Paris Barosu’nda Avukat Vincent Pinatel, 1980’li yılların başında Marsilya’da, dünya avukatlar futbol şampiyonası düzenlemeye karar vermesiyle dünyanın dört bir yanındaki baro birlikleri ile yapılan yazışmalar sonrası, ilk Mundiavokat, 1983 yılında Fas’ın Marakeş kentinde, binlerce avukat-futbolcunun katılımıyla düzenlendi. Dünyanın birçok ülkesinden baroların katıldığı bu turnuva hem dünya hem Türkiye uluslararası ve ulusal basınında ve medyada haber oldu. Turnuvaya Mc Donalds, Mercedes, Hyundai, uluslararası bankalar ve benzeri uluslararası şirketler sponsor oluyor.

Bu seçkin turnuvaya daha önce de birçok defa katılmış olan Kocaeli Barosu, 2018 yılında 4-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu turnuvaya da ülkemiz adına Kocaeli Barosu olarak katılım sağladı.

Dün Brezilya’nın Panama takımı ile karşılaşan Kocaeli Barosu avukatları, ilk müsabakasında 0-0 berabere kaldı. Kocaeli Barosu, bugün de Arjantin’in Calp takımı ile karşı karşıya gelecek.

06 May 2018 - 12:51 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler