Tabeladaki eksikliği taraftarlar giderdi!

Kocaelispor’un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Alikahya’daki stadyum tamamlandı, stadyuma çıkan yollara da yön tabelaları yerleştirildi ancak tabelalarda önemli bir şey unutuldu. Bu eksikliği ise taraftarlar bizzat giderdi

Tabeladaki eksikliği taraftarlar giderdi!
Haber albümü için resme tıklayın

4 büyüklere kök söktürdü İsmetpaşa Stadyumu’nda Kocaelispor yıllarca… Süper Lig’de iken müzesine Türkiye Kupası götürmeyi başardı. Amatör Bölgesel Lig’e düştüğünde dahi adından söz ettirmeyi bildi tüm Türkiye’ye. O şanlı taraftar, Bölgesel Amatör Lig’de dahi Play-Off maçında, Eskişehir’e akın ederek katılım sayısı ile tarihe geçti. İşte o şanlı taraftarın aşık olduğu yeşil siyah renklerin yıllarca gururla dalgalandığı İsmetpaşa Stadyumu yıkılıyor. Kocaelispor, maçlarını artık 33 bin kişilik kapasiteye sahip İzmit Alihkaya’da yapılan yeni stadyumda oynayacak. Umarız, yeni stat, Kocaelispor’umuza şampiyonluklar getirir ve yeşil siyahlı ekibimiz hak ettiği Süper Lig’e geri döner.

İsmetpaşa Stadyumu, Derince Çenesuyu’ndaydı. Stadı işaret eden yön tabelalarında Kocaelispor’un arması da yer alırdı. Ancak yeni stadyum için bu unutuldu. Stadyuma çıkan yollara da yön tabelaları yerleştirildi ancak tabelada arma yoktu. Bu eksikliği gören taraftarlar, yön tabelalarına Kocaelispor armasını bizzat kendi yapıştırdı. Kocaelispor’da İboday olarak tanınan İbrahim Karaboğa, armayı yapıştırdığı tabelanın önünde poz vererek eksikliğin giderildiğini taraftara da duyurdu.

06 Haz 2018 - 11:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ks41 - Kimsenin istememezlik gibi bir derdi yok zaten CHP nasıl Gazi Mustafa Kemal pasami kullaniyorsa aynı CHP Kocaelispor umuda kullanıyor senelerdir hep aynı şeyler bı rahat bırakın siyasetten kocaelisporu muzu bahri başkan ida rahat bırakın Kevin tesiskerinde ki 10 milyonun kokusu defadan tut tüm chplileri sarmis oradan götürmeye çalışın buradan en büyük kocaelisporlu biziz deyin herşeyin farkindayiz merak etmeyin bahri baskanda yalniz degildir bunuda kafaniza yazin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 11:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler