Stada giremediler dağa çıkacaklar!

Kontenjan sorununu protesto eden Kocaelispor taraftarı Hodri Meydan, bugün maçı dağdan izleyecek.

Kocaelispor taraftarı kontenjan sorunu ile başı dertte. Öyle ki bir türlü kurtulamıyor bu dertten. Bardağı taşıran son damla ise bugün gerçekleşti. Kendi takımı desteklemek isteyen Kocaelispor taraftarları bu sefer de Trabzonspor maçında kendilerine yer bulamadı. Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak olan müsabakada Kocaelispor için stat kapasitesinin %5’i olan 59 kişilik kontenjan ayrılması sonucu Kocaelispor taraftarı Hodri Meydan, maçı dağda izleme kararı aldı. Kararı alan grubun lideri Enver Güle, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; Bugün ki maça 59 kişi bile giremeyecek, stada pankartları asıp maçı dağdan takip edeceğiz. Bu durumdan artık yorulduk. Kocaelispor bunları hak etmiyor. Bu lig Kocaelispor’un ligi değil. Acilen bu durumdan kurtulmamız gerekiyor.

15 Ara 2018 - 12:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hacı - BU NASIL BAŞLIKTIR BİRDE BASIN MENSUBU OLACAKSINIZ BU YORUMLARLA TOPLUMDA BARIŞI BİZ DAHA ÇOK UZUN SÜRE BEKLERİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 12:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler